Green Computers

 • Green CRM

  Soluţii CRM complete şi personalizate

  Green Computers oferă sisteme CRM (Customer Relationship Management) adaptate nevoilor şi strategiei companiei dumneavoastră.

 • Green CRM Online Soluţie CRM uşor accesibilă

  Orice companie poate beneficia de un CRM performant şi eficient fără a realiza o investiţie iniţială costisitoare.

 • CallCenter

  Servicii CallCenter cu CRM integrat

  Green Computers este în măsură să ofere un CallCenter dotat în întregime şi cu personal instruit.

 • Expertiza GreenComputers Experienţă şi profesionalism

  În ultimii 6 ani, am finalizat implementarea sistemelor CRM personalizate pentru companii majore de pe piaţa românească.

Istoric

Fondată în 2004, GreenComputers s-a dezvoltat din Control Data Systems (CDS), una dintre cele mai de succes companii de IT din România. Avem astfel o tradiţie de a introduce noi soluţii pe piaţa românească. CDS a avut pentru o perioadă în portofoliu trei bănci şi a fost prima companie care a dezvoltat şi implementat noi servicii, cum ar fi "primul software bancar în timp real", sistemul de smart card sau programele de internet banking în România. Pe parcursul ultimilor şapte ani ne-am angajat pe o tendinţă de creştere în IT & C, în domenii cum ar fi soluţiile strategice şi serviciile de programare şi dezvoltare de software sau consultanţă hardware.

Strategie

Ne adresăm întreprinderilor medii şi mari din toate sectoarele industriale şi comerciale, precum şi companiilor şi instituţiilor prestatoare de servicii publice. Pentru acestea, avem experienţă considerabilă în gestionarea volumelor mari de date.

Deasupra tuturor planurilor, dorim sa menţinem inovaţia si orientarea catre client principalele caracteristici ale GreenComputers , rămânând fideli filosofiei afacerii noastre: sa le oferim clienţilor noştri parteneriate creatoare de performanta.

Compania noastră este concentrata asupra dezvoltării si educării continue a echipei sale, dar si asupra consolidării relaţiilor cu partenerii de afaceri. Nevoile lor ne-au testat mereu inventivitatea si cunoştinţele si ne-au impulsionat sa fim in pas cu ultimele tehnologii din domeniu pentru a putea livra soluţii cu standarde de calitate cat mai înalte.

Domenii de expertiză

Un program creat pentru nevoile specifice ale afacerii înseamnă optimizarea activităţii, eficientizarea timpului şi reduceri semnificative ale costurilor.

De aceea, la GreenComputers dezvoltăm şi oferim soluţii specifice de software, personalizate pentru fiecare client şi care vizează toate arhitecturile informaţionale ale unei companii sau instituţii.

Suntem specializaţi în realizarea de soluţii software desktop şi web pe platforma Microsoft .NET, iar serviciile pe care le oferim sunt complete: consultanţă şi analiză hardware, producţie software, implementare, asistenţă şi mentenanţă.

Certificări si parteneri

GreenComputers este certificată ISO 9001 prin Germanischer Lloyd

CRM | Avantaje CRM | Detalii tehnice CRM | Parteneri CRM

Green CRM by Green Computers ©2011 --- Basic CRM | Asigurari CRM | Travel CRM
Str. Donath, nr.138, Cluj-Napoca, Cluj, Romania
Tel: +40 364 803 900 | Fax: +40 364 803 910
office@greencomputers.ro | software@greencomputers.ro | sales@greencomputers.ro